Het UWV heeft hiervoor drie kerncompetenties opgesteld

A. Verbeteren van persoonlijke effectiviteit
B. Uw Arbeidsmarktpositie in beeld brengen
C. Versterken van werknemersvaardigheden

In dit traject onderzoek je jezelf, je kwaliteiten en talenten. Maar je onderzoekt ook je belemmeringen. We gebruiken hierbij de 3 kerncompetenties die UWV heeft opgesteld en samen met je coach bepaal je welke competentie voor jou geschikt kan zijn. Het versterken van werknemersvaardigheden zal worden ingezet als je langer uit het arbeidsproces bent, er wordt gewerkt aan het weer opbouwen van arbeidsritme en vaardigheden. Er kan gekozen worden voor vrijwilligerswerk of een werkervaringsplek. De in te zetten instrumenten worden in overleg met jou gekozen.

Het werk fit traject is er op gericht om jou werk fit te krijgen.
Werkwijze en specialisme: Het versterken van werknemersvaardigheden zal worden ingezet als u langer uit het arbeidsproces bent, er wordt gewerkt aan het opbouwen van arbeidsritme en vaardigheden. Er kan gekozen worden voor vrijwilligerswerk of een werkervaringsplek. De in te zetten instrumenten worden in overleg met u gekozen.

Wat levert onze coaching u op?
1. Zelfvertrouwen, energie en balans
2. Regie over leven en werk weer terug
3. Ontdekken van talenten, uitdagingen en doelen
4. Tevreden en voldoende zin om een volgende stap te zetten
5. Werkfit aan het werk.

Visie van de coaches WIJJ Coachen BV heeft veel ervaring en zijn deskundig in het begeleiden van UWV re-integratietrajecten. Daarin zijn wij altijd gericht op het creëren van mogelijkheden. Wij weten uit ervaring wat nodig is om weer aan het werk te komen en hoe u dat aanpakt. WIJJ zijn ervan overtuigd dat plezier in het werk bijdraagt aan plezier in het leven.

WIJJ helpen u graag dit te bereiken.