De Participatiewet is in de plaats gekomen van de Wet Werk en Bijstand, Wsw en een groot deel van de Wajong. Dit heeft gevolgen voor bijstandsgerechtigden, Wajongers en mensen in de sociale werkvoorziening (Wsw’ers). Iedereen die kan werken maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt, valt onder de Participatiewet. De wet moet ervoor zorgen dat meer mensen werk vinden. Dit geldt ook voor mensen met een arbeidsbeperking. Zij moeten zoveel mogelijk werk vinden bij een gewone werkgever.

Heeft u een participatie uitkering? En heeft u moeite met het vinden van een passende baan? WIJJ helpt u graag met het zoeken van een baan. WIJJ heeft een groot netwerk met werkgevers die openstaan voor mensen met een arbeidsbeperking.

Heeft u meerdere problemen waar u zelf niet uitkomt? WIJJ kan u helpen met budget coaching, bewindvoering en angst problematieke.

Heeft u een detentie verleden en kunt u daardoor moeilijk aan een baan komen? Of heeft u daardoor een schaamte opgebouwd en durft u zelf geen stappen te ondernemen? WIJJ zijn gespecialiseerd om u te helpen en gaan graag aan de slag met u!

“WIJJ helpen mensen met een Participatie uitkering aan het werk”